Ultraviole Dezenfeksiyon Ünitesi

Ultraviole Dezenfeksiyon Ünitesi ile su içerisinde yer alan mikroorganizmalar, güneş ışınları sayesinde parçalanmaktadır. Ultraviole ile dezenfeksiyon sayesinde hücrenin DNA yapısı bozulmakta ve sterelize olmaktadır. 

Ultraviole ile dezenfeksiyon işlemlerinin gerçekleşebilmesi için UV ışınlarına ihtiyaç vardır. UV ışınları, hücre içerisine temas ettiği anda hücrenin DNA yapısı bozulur ve mikroorganizmalar etkisi hale gelerek bileşen sterelize olur.

 

Sipariş İçin Bizi Arayın

SKU:
Açıklama
Değerlendirmeler (0)

Ultraviole Dezenfeksiyon Ünitesi Hangi Amaçla Kullanılmaktadır?

Bulanık veya renkli suların steralizyon olabilmesi için dezenfekte edilmesi gerekir. Su içerisinde yer alan mikroorganizmaların güvenilir bir şekilde arındırılabilmesi için ultraviole dezenfeksiyon üniteleri tercih edilmektedir. Ultraviole ışınları sayesinde su içerisinde yer alan DNA hücreleri bozulmakta ve mikroorganizmalar etkisiz hale gelerek su dezenfekte edilmektedir. 

Temizlik ve hijyen konusunda oldukça etkili olan ultraviole dezenfeksiyon üniteleri pek çok farklı alanda da kullanılabilmektedir. Sağlıklı bir tüketim için suyun içerisinde yer alan bulanıklık ve renk veren maddelerin arındırılması gerekir. Bu sebeple en etkili sterelizasyon yöntemlerinden biri olan UV ışınlarıyla dezenfekte işlemi yapan ultraviole dezenfeksiyon ünitelerini tercih edebilirsiniz. 

Ultraviole Dezenfeksiyon Ünitesi Özellikleri 

Ultraviole dezenfeksiyon ünitesinin en önemli özellikleri arasında güneş ışınları sayesinde hücre içerisinde DNA’nın yapısı bozulmakta ve bundan dolayı da mikroorganizmaları etkisiz hale getirmektedir. Bunun için tek gerekli olan şey UV ışınları yani güneş ışınlarıdır. 

Bu sistemin en önemli özelliklerinden biri de optimum 250-270 nm dalga boyu arasında çalışmaktadır. Sizler için önerilen ultraviole dezenfeksyon ünitesi, DNA’nın bozunma noktası olan 254 nm dalga boyunda ışın vermektedir. Böylelikle en etkili bir şekilde dezenfeksiyon işlemi gerçekleşmektedir. 

Sistem içerisinde UV kaynağı olarak ise havası boşaltılmış olan civa buharlı kuartz kullanılmaktadır. Ultraviole dezenfeksiyon ünitesinin UV ışınlarının etki alanı ise 30 cm olarak bilinmektedir. 

Bulanık veya renkli suların, UV ışınları ile önce dezenfekte edilmekte ve renk parametrelerinin giderilmiş olması gerekmektedir. Daha sonra ise UV ışınlarının etki alanı genişleyeceği için bulanık veya renkli suların dezenfeksiyon işlemleri tamamlanmaktadır. 

Ultraviole Dezenfeksiyon Ünite Fiyatları 

Renkli ve bulanık suların steralizasyon işlemi için tercih edilen ve en etkili dezenfeksiyon sistemlerinden biri olan ultraviole dezenfeksiyon ünite fiyatları da oldukça merak edilmektedir. Kaliteli malzemelerden ve gelişmiş teknolojilerle üretilmiş olan ultraviole dezenfeksiyon ünitesi sayesinde suların içerisinde yer alan mikroorganizmaları etkisiz hale getirerek temiz bir su elde edebilirsiniz. 

Her bütçeye uygun olan ultraviole dezenfeksiyon ünite modellerini bulabilirsiniz. Dezenfeksyion ünitesini satın almadan önce ilk olarak hangi amaçla nasıl bir modele ihtiyacınız olduğunu belirlemek size bütçe konusunda destek olacaktır. Güneş ışınlarının mikroorganizmaları yok etme özelliğinden yararlanılarak üretilen ultraviole dezenfeksiyon ünitesi, en kaliteli ve güvenilir dezenfeksiyon yöntemlerinden biridir. 

Renklerden, bulanıklıktan veya farklı maddelerden arındırılmış bir su için ultraviole dezenfeksiyon ünitelerini güvenle tercih edebilirsiniz. 

 

Şu ana Kadar Bir Değerlendirme Yok

“Ultraviole Dezenfeksiyon Ünitesi” İçin İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir